La Taula per la Salut organitza una Trobada per la Sanitat Pública

L’acte, amb un caràcter festiu i reivindicatiu, inclourà un debat sobre les actuals mancances de l’atenció sanitària

Membres de la Taula per la Salut, davant del CAP Montcada, el passat octubre amb motiu de la represa de les mobilitzacions, que es fan el segon dijous de cada mes
Arxiu/Laura Grau

La Taula per la Salut i la Federació d'Associacions de Veïns de Montcada i Reixac (Favmir) organitzen aquest dissabte 20 de novembre una Trobada en defensa de la Sanitat Pública, que tindrà lloc a partir de les 10.30h al Camí de la Font Freda, davant del pavelló Miquel Poblet. L'acte tindrà un doble vessant reivindicativa i festiva i inclourà una taula rodona sobre les mancances de l'atenció sanitària, activitats lúdiques per a la canalla i un dinar de germanor.

En el col·loqui, que començarà a les 11.30h, intervindran el metge i activista social Toni Barberà, membre de la Marea Blanca; la sanitària i activista de la Coordinadora SAP Muntanya, Trini Cuesta, i la regidora de Salut Pública, Mar Sempere (ECP). Per al públic infantil, hi haurà durant tot el matí un rocòdrom i llits elàstics.

La Taula va reprendre el passat octubre les concentracions setmanals contra les retallades a la sanitat pública, que es fan el segon dijous de cada mes davant del CAP Montcada.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari