La Taula per la Salut vetllarà perquè es compleixin les millores anunciades a l’atenció primària

L’alcaldessa Laura Campos lamenta que el Pacte per la Salut no inclogui la recuperació de les urgències nocturnes al CAP Montcada

La concentració d'aquest dijous va comptar amb la presència de l'alcaldessa Laura Campos
Fotos: Berta Barcons

La Taula per la Salut de Montcada vetllarà perquè es compleixin les millores anunciades per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat a l’atenció primària en el marc del Pacte per la Salut i alhora seguirà lluitant per recuperar el servei d’urgències nocturnes. Ho va dir el portaveu del col·lectiu, José M. Guerra, durant la concentració mensual feta ahir la tarda davant del CAP Montcada amb l’assistència d’una quarantena de persones.

‘El pacte permetrà recuperar serveis perduts fa anys, com el de ginecologia, però, lamentablement, no inclou les urgències nocturnes’

Laura Campos, alcaldessa

L’alcaldessa, Laura Campos, va assistir a l’acte per explicar als veïns el contingut del Pacte, “que permetrà recuperar serveis perduts fa anys, com el de ginecologia, però que, lamentablement, no inclou les urgències”. En aquest sentit, Campos va instar els veïns a continuar lluitant i a formar part de la comissió de seguiment del Pacte, “que ha de garantir el compliment de totes les mesures en el termini previst”, va afegir l’alcaldessa.

José Maria Guerra, portaveu de la Taula per la Salut, amb l’alcaldessa Laura Campos, davant del CAP Montcada

L’acte va acabar amb un record per als veïns i veïnes ja desapareguts que han participat a les mobilitzacions des que la Generalitat va suprimir el servei d’urgències 24h, l’any 2011.

Deixa un comentari