La tercera organització del Getting Talent tindrà lloc el 22 de setembre

La sessió té com a objectiu posar en contacte empreses vallesanes amb persones que busquen feina. Les inscripcions ja es poden formalitzar a [email protected]

La primera edició del Getting Talent es va fer l'octubre passat
Arxiu/Pilar Abián
Una de les anteriors jornades del Getting Talent

Persones de Montcada i Reixac en situació d’atur i responsables d’empreses que busquen personal o fórmules de col·laboració tindran l’oportunitat de posar en comú les seves necessitats durant la tercera jornada Getting Talent que organitza el 22 de setembre la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament. La jornada, que tindrà lloc de 9.30 a 13.30h, s'adreça a demandants d’ocupació i a empreses del Vallès Occidental i de l'Oriental. Les persones que busquen feina tenen l’oportunitat d’apropar-se a empreses que estan fent processos de selecció laboral, mantenir de dues a cinc entrevistes concertades prèviament per l’organització, identificar tècniques de presentació i de cerca de feina efectives i tenir un primer contacte amb empreses de les dues comarques. Per participar a la jornada, les persones interessades han de contactar amb la borsa de treball (Alt de Sant Pere, 73; 935 648 505;  [email protected]).

Respecte les empreses, en aquesta jornada coneixeran possibles candidats a les seves vacants, seleccionades pel personal municipal en base a la seva experiència, formació, actitud proactiva i disponibilitat i mantenir reunions amb ells. Les empreses que vulguin assistir-hi han de contactar amb la borsa de treball, o bé, fer-hi la inscripció mitjançant el web www.gettingcontacts.com “El Getting Talent és una activitat que s’està consolidant i és una mostra més de l’esforç de l’Ajuntament per oferir eines a persones que busquen feina i a empreses, per fomentar l’activitat econòmica i superar l’atur”, ha manifestat la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Ana Ballesta (Círculo Montcada).

 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari