La UB MiR presenta els seus tres nous fitxatges

Alex Garrido, Roger Aldean i Oriol Domenech s’incorporen al primer equip per la temporada 2023-2024

Òscar Gallifa a l'esquerra, Julio Águila a la dreta i els tres nous fitxatges en mig de la imatge en l'acte de benvinguda
Raül Rivas

El Triomf UB MiR va presentar oficialment les seves tres noves incorporacions pel primer equip per la temporada 2023-2024 el passat 25 de juliol a les oficines del club. Alex Garrido, Roger Aldean i Oriol Domenech es van mostrar com els tres fitxatges del conjunt blau en un acte de benvinguda al costat de Julio Águila, president de la UB MiR, i Òscar Gallifa, entrenador del primer equip.

Aquesta nova temporada, l’equip estarà a Copa Catalunya amb l’objectiu d‘assolir la permanència i poder mirar cap endavant. El tècnic, Òscar Gallifa, ha valorat positivament les noves incorporacions: ” L’Alex Garrido ve de júnior, però, té qualitats per ajudar-nos a fer un salt important. El Roger Aldean és un ala-pivot que ens pot aportar molt en el rebot, i l’Oriol Domenech és un base amb molta experiència que ens dona un punt més de veterania”.

L’Alex Garrido ve de júnior, però, té qualitats per ajudar-nos a fer un salt important. El Roger Aldean és un ala-pivot que ens pot aportar molt en el rebot, i l’Oriol Domenech és un base amb molta experiència que ens dona un punt més de veterania

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR
Òscar Gallifa durant un partit de la temporada passada
Berta Barcons

A més, ha afegit que continuen amb el mateix bloc de la temporada passada, ja que han renovat a 8 jugadors de la plantilla. També ha afegit que encara no descarten una incorporació més al setembre. Gallifa ha destacat que se sent molt a gust en el club i que no tenia cap dubte a l’hora de renovar el seu contracte, ja que tenia moltes ganes de seguir a la UB MiR.

Valoracions de la directiva

Julio Águila, nou president de la UB MiR, s’ha mostrat satisfet pel creixement del club en els últims dos anys, tant en l’àmbit esportiu com social.

L’objectiu del club és la consolidació social, intentar incorporar nous patrocinadors, i els esportius depenen del cos tècnic i jugadors

Julio Águila, nou president de la UB MiR

A més, ha subratllat que la directiva ha aportat gent amb experiència i vinculada al club que els permetrà seguir en auge. “L’objectiu del club és la consolidació social, intentar incorporar nous patrocinadors, i els esportius depenen del cos tècnic i jugadors”, afirma Águila. També ha volgut destacar en el treball de la base com a factor clau del creixement social del club.

Deixa un comentari