La UDEYE de Montcada i Reixac permet tramitar el DNI amb cita prèvia

La concertació es pot fer a través del telèfon 902 247 364 o bé al web www.citapreviadnie.es

Un dels tràmits que la ciutadania més es pensa abans d’anar-hi és la renovació del DNI, no perquè el procés sigui complicat sinó per evitar les constants cues, que més d’una vegada arriben al carrer, a la unitat de documentació d’espanyols i estrangers (UDEYE), el nom que ara rep el la Comissaria de la Policia Nacional. Per facilitar la tramitació del nou DNI, l’equipament ha incorporat la possibilitar de fer-ho amb cita prèvia. Amb aquesta mesura es pretén evitar el màxim possible de cues, ja que, a més, el servei de DNI que s’havia posat en marxa a la tarda ha deixat de funcionar, tot i que s’ha incorporat més personal al torn de matí.

La UDEYE, amb seu al carrer Major, al costat de la Casa de la Vila, tramita al dia 45 documents nacionals d’identitat i al voltant d’una quinzena de passaports. El servei de cita prèvia que ara s’ha posat en marxa es pot concertar via telèfon, al 902 247 364, i també a través d’Internet, a través del web www.citapreviadnie.es. Si l’usuari decideix fer servir Internet per demanar cita prèvia, el web li demanarà, per començar a fer el tràmit, el número de document i altres dades personals, per verificar l’autenticitat de la identitat del sol·licitant. De tota manera, amb cita prèvia només es poden tramitar, ara per ara, quinze DNI al dia.

La cita prèvia és una de les novetats que s’han incorporat a la unitat de documentació, un organisme que recentment ha experimentat molts canvis. Les dependències de la Policia Nacional de Montcada ara es destinen a tasques de documentació mentre que una reduïda dotació d’agents fa tasques de suport als grups operatius de Sabadell. Fruit de la reducció del personal el servei d’expedició del DNI, que fins ara obria a la tarda, ha passat de nou només al matí, encara que amb el suport d’un funcionari més, fet que possibilita l’atenció de més persones alhora. De manera presencial, el servei continua funcionant de 9 a 14h, tot i que els números es donen a partir de les 8.30h.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari