La Veu arriba al número 300 amb una nova imatge

La publicació commemora l’efemèride amb una portada i contraportada especials a càrrec de Maese Pérez

La Veu estrena aquesta quinzena una nova imatge coincidint amb l’edició número 300 de la publicació, xifra que ha estat commemorada amb una portada i contraportada especials a càrrec de l’artista montcadenc Maese Pérez. La nova maqueta afecta tant la capçalera de la publicació com la presentació de les diferents seccions. El disseny opta per una línia moderna que reforça els titulars i potencia els destacats, facilitant la lectura de les informacions.
Pel que fa als continguts, hi ha com a novetat destacada la incorporació de la foto-denúncia en la secció d’opinió. Els lectors podran fer arribar les seves imatges a la redacció per correu convencional o electrònic a l’adreça laveumontcada.org. En aquesta nova etapa també es vol potenciar l’aparició d’articles d’opinió com a complement a determinades notícies.

Nova etapa. L’aparició de La Veu en format tabloide, al juliol del 1992, va marcar una nova etapa en la història de la publicació. Prèviament el butlletí municipal –nascut a principi de la dècada dels 80– tenia format de revista i una periodicitat bimensual que variava a trimestral en funció dels anys. Des que va començar a ser quinzenal, la publicació ha passat a ser el principal referent informatiu del municipi juntament amb Montcada Ràdio, dos mitjans municipals que depenen de l’organisme autònom Montcada Comunicació. El canvi més significatiu que ha sofert la maqueta de La Veu en els últims 15 anys va ser l’entrada del color a totes les pàgines que va coincidir amb el 10è aniversari del format tabloide.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari