La visita a la Casa Batlló obre el cicle de sortides per a la gent gran

La inscripció es pot fer entre aquest dijous i fins al 20 d’abril

Façana de la Casa Batlló, de l'artista Antoni Gaudí

La visita a la Casa Batlló de Barcelona el pròxim 27 d’abril obre el calendari del cicle de sortides per a la gent gran que organitza aquest any l’Ajuntament. La part més coneguda de la Casa Batlló és la façana, un dels treballs més creatius i originals de l’arquitecte Antoni Gaudí. Durant el recorregut, es visitaran diferents espais com l’habitació privada dels Batlló, els patis interiors, els impressionants arcs parabòlics de les golfes o les vint-i-sis xemeneies i l’espinada del drac del terrat.

Les persones interessades es poden inscriure del 30 de març al 20 d’abril a les associacions de gent gran del municipi –Casa de la Mina i Parc Salvador Allende– o bé a la Regidoria de Ciutadania i Participació Ciutadana. Les places són limitades i l’assignació serà per ordre rigorós d’inscripció. El preu és de 5 euros per persona i el desplaçament es farà en tren –la resta del cicle serà amb autocar. El punt de trobada és l’estació de Montcada i Reixac (línia R2), a les 8.30h. La visita dura aproximadament una hora i mitja i l’arribada a Montcada està prevista cap a les 13h.

Properes visites

El programa inclou una visita cada mes entre els mesos d’abril i novembre, exceptuant juliol i agost. La segona sortida tindrà lloc el 25 maig i serà un recorregut per la Barcelona rebel. L’única excursió de tot el dia serà la que hi ha prevista el 13 juny fins a Figueres per conèixer la ciutat i el museu de Salvador Dalí. El preu serà de 26 euros per persona i inclou el desplaçament en autocar i el dinar. Després de les vacances d’estiu, el cicle es reprendrà el 28 de setembre amb una visita a Sitges i el modernisme. El 26 d’octubre hi ha programada la visita als tresors de la Terrassa medieval i, per tancar l’any, hi ha prevista una sortida al Palau de la Música Catalana, el 16 de novembre. Les biblioteques de Montcada elaboraran una guia de lectura de cada visita.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari