L’accés a la carretera C-17 des del carrer Can Tapiola es talla definitivament

Una altra de les actuacions previstes a la nacional és desviar el trànsit temporalment en direcció Vic

Al llarg del dia d’avui es tallarà el tram del carrer Can Tapiola comprés entre la carretera nacional i el carrer Narcís Monturiol, que dóna accés al polígon industrial Can Tapioles. Aquesta actuació obligarà a eliminar tota la circulació d’entrada i sortida de la nacional al carrer Can Tapiola. Tot el trànsit que es dirigeixi als polígons Can Tapioles, Molí d’en Bisbe i Foinvasa es desviarà temporalment pel carrer Beat Oriol.

Una altra de les actuacions previstes a la C17 en aquesta zona és desviar temporalment, mitjançant una xicana, el pas dels vehicles que circulin en direcció Vic. La segona fase de les obres afectarà a l’altre carril en direcció Barcelona. Durant aquesta actuació, que durarà en total tres mesos, es treballarà sobre la llosa de la central de la carretera nacional.

Està previst que al mes d’agost els dos carrils tornin a la seva situació original i es treballi a l’espai que queda lliure entre la C17 i la línia de Vic-Puigcerdà (C3) per realitzar les connexions i els accessos a la nacional des del carrer Tapiola. Durant l’actuació també s’hauran de traslladar diferents serveis i eliminar torres elèctriques que hi ha ubicades al lateral del riu Ripoll.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari