L’Adif obre una oficina d’informació sobre les obres de la Línia d’Alta Velocitat

El servei està situat al carrer Sant Lluís i obre de dilluns a divenders al matí i dijous a la tarda

L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (l’Adif) –organisme dependent del Ministeri de Fomento– ha obert un Punt d’Informació i Atenció al Ciutadà al carrer Sant Lluís, 1, a l’edifici municipal Casa Larratea, per informar sobre qualsevol aspecte relacionat amb les obres de la Línia d’Alta Velocitat (LAV), en el tram comprès entre el Nus de la Trinitat i Montcada i Reixac. L’Adif ha obert l’oficina per respondre les sol·licituds veïnals referents als treballs d’inspecció en els edificis i habitatges.

Donades les característiques especials de les obres de la LAV a Montcada i Reixac –el traçat de la qual transcorrerà soterrat pròxim als edificis– l’Adif adoptarà mesures complementàries per garantir al màxim que els habitatges no pateixin cap mena d’afectació. Així, s’ha establert un pla d’inspecció i seguiment dels edificis pròxims a la línia ferroviària, que inclou l’elaboració d’un informe previ per verificar l’estat dels immobles, que es lliurarà als seus propietaris, i visites regulars de seguiment per part d’un equip d’arquitectes especialitzats. (A la imatge, una de les famílies que viuen a prop del tren).

En total, s’estan fent inspeccions a 145 edificis i 340 habitatges. Aquest nombre suposa una part del total d’habitatges pròxims a la zona d’obres, però qualsevol propietari pot demanar que la seva vivenda sigui inspeccionada, adreçant-se al Punt d’Informació de l’Adif (935 650 043), que obre al públic de dilluns a divendres, de 10 a 14h, i els dijous també de 16 a 20h.

Foto: Santi Romero

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari