Lafarge celebra l’acte central del mes de la seguretat

A l’acte ha assistit el regidor Joan Maresma (CiU), en representació del consistori

Treballadors de Lafarge durant la gimcana del mes de la seguretat a la feina
Treballadors de Lafarge, a l'esquerra, recullen els premis en presència dels directius i el regidor Joan Maresma (dreta)

La gimcana amb proves sobre seguretat i conducció per carretera ha reunit aquest dimarts, 14 de juny, el personal de la cimentera Lafarge a Montcada i Reixac i 30 convidats més. Aquest és l’acte central del mes de la seguretat, que la planta celebra durant tot el juny. Per quart any consecutiu, els treballadors han dut a terme una sèrie d’activitats amb l’objectiu de conscienciar-los, de forma lúdica, sobre la importància de prendre mesures per evitar la sinistralitat a la xarxa viària.

L’acte central i de lliurament de premis als treballadors ha comptat amb la presència del director de la fàbrica, Vicente Pedro; el director comercial, Domènec Fernández, i el director general de Lafarge Cementos, José Antonio Primo. En representació del consistori ha assistit el regidor Joan Maresma (CiU). Els directius han destacat especialment el paper de la seguretat viària en l’entorn de la feina i l’esforça que, segons l’empresa, ha fet per mantenir “zero accidents”.

Seccions:

Deixa un comentari