Lafarge fa per tercera vegada una jornada de portes obertes a la població

La cimentera assenyalat en un comunicat que vol mostrar-se amb transparència davant de la ciutadania

Visitants a les instal·lacions durant la jornada de portes obertes
Lafarge

Més de 250 persones, segons fonts de l’empresa, han participat aquest diumenge en la jornada de portes obertes organitzada per Lafarge per tercer any consecutiu. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar a conéixer la seva activitat al municipi i apostar per la transparència, tal com ha indicat la direcció de la factoria en un comunicat.

Els participants en la sessió de portes obertes van poder veure el procés de fabricació del ciment i les mesures de seguretat laboral i ambiental que s'apliquen. “Els assistents han pogut observar de primera mà els sistemes de control i prevenció de la contaminació, que fan de Lafarge Montcada una empresa pionera en aquest terreny i una de les més eficients d'Europa”, ha assenyalat l’empresa. La firma també va aprofitar per mostrar els productes d’innovació que està desenvolupant i que són la seva aposta de futur.

A punt d'arribar al seu centenari, l'any vinent, la cimentera segueix en la línia d'acostar-se a la població per intentar canviar la imatge negativa que ha tingut durant dècades i que ha fet que l'actual govern municipal plantegi obertament el seu trasllat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari