L’agrupació local participa a la campanya ‘La ruta del sí’ iniciada pel partit arreu de Catalunya

La unitat mòbil del ‘sí, vull’ recollirà testimonis divendres a les 11h a la plaça Lluís Companys

Joan Carles Paredes (esquerra) i Daniel Remesar durant la presentació de la campanya 'La ruta del sí'
Sílvia Alquézar

La secció local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) participa a la campanya ‘La ruta del sí’, engegada per partit arreu del territori. Durant set setmanes, una unitat mòbil dotada amb una càmera visitarà diferents municipis amb l’objectiu de filmar el testimoni de veïns favorables a la consulta sobiranista del 9 de novembre. Una selecció de les intervencions es publicarà diàriament al web www.sivull.cat. Aquest divendres a partir de les 11h la furgoneta serà a la plaça Lluís Companys per recollir testimonis de la localitat.

 

CDC va presentar la iniciativa ahir dimecres durant una roda de premsa al seu local. “Es tracta d’una campanya al carrer per explicar els arguments en defensa del dret a decidir el nostre futur, adreçada a les persones ja convençudes així com a les indecises”, va explicar Joan Carles Paredes en nom de l’executiva local. La campanya es basa en cinc ‘sí vull’: votar, decidir el nostre futur, construir un nou país, ser optimista i fer història.  

El partit té previst visitar diferents punts de la ciutat amb la carpa taronja: el 17 de març a la rambla dels Països Catalans (17 a 19h); el dia 18, al mercat ambulant de Can Sant Joan (10 a 13h); el 24, a la plaça Lluís Companys (17 a 19h); el 9 d’abril, al mercat ambulant de Montcada centre (10 a 13h) i el dia 14, a la plaça Salvador Espriu de Mas Rasmpinyo (10 a 13h). “La formació de Montcada vol arribar al màxim de persones de la ciutat, especialment a la gent indecisa i que té por perquè CDC no vol recórrer el camí cap a la independència deixant de banda les urnes i el diàleg”, va dir el president del partit, Daniel Remesar.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari