L’Ajuntament asfaltarà l’aparcament de terra del carrer Provença

Tot i que es tracta d’un pàrquing provisional, el consistori entén que la inversió està prou justificada per l’ús que té el recinte

L'aparcament s'ha habilitat en els terrenys que en un futur han d'acollir el nou edifici de l'institut La Ribera
Pilar Abián

El Ple ha donat llum verda a l’asfaltat de l’aparcament que s’ha habilitat al carrer Provença amb motiu de les obres del passeig fluvial de l’avinguda de la Ribera. L’espai, amb capacitat per a una vuitantena de vehicles, es troba a la parcel·la destinada a equipaments que en el futur haurà d’acollir el nou institut del barri. Tot i que es tracta d’un pàrquing provisional, el consistori entén que la inversió està prou justificada, atès que la construcció del centre educatiu es farà a llarg termini.

Altres punts

Altres qüestions incloses a l’ordre del dia del penúltim Ple del mandat també aprovades per unanimitat van ser l’adquisició de part d’una parcel·la tipificada com a zona verda a la muntanyeta de Can Sant Joan –avui dia ocupada per infrahabitatges– i les bases per a la convocatòria d’ajuts escolars per a famílies en sutuació econòmica desafavorida cara al curs vinent. La regidora de Serveis Socials, Mar Sempere (ECP), va anunciar que, atès que la Generalitat posarà en marxa les beques per a material escolar per a alumnes des de P3 a 1r d’ESO, l’Ajuntament destinarà el que invertia en aquest àmbit a sortides i excursions.

Deixa un comentari