L’Ajuntament assumirà la construcció d’una vorera des de la futura rotonda al pont de la Roca

La Diputació recull les al·legacions presentades pel consistori i pels veïns

El Ple de l’Ajuntament ha donat llum verda al conveni amb la Diputació per a la construcció d’una rotonda a la carretera de la Roca en el punt en què els vehicles han de girar per accedir a la carretera de la Vallençana. El projecte es va presentar abans de l’estiu i es va sotmetre a exposició pública, període en què els veïns van poder presentar al·legacions.

Segons va informar al Ple d’octubre el president de l’Àrea de Política Territorial, Juan Parra (PSC), la Diputació ha recollit les aportacions veïnals i també les que han presentat els serveis tècnics del consistori. Si bé el cost de la intervenció, 500.000 euros, l’assumirà l’ens supramunicipal, l’Ajuntament pagarà la construcció d’una vorera des de la rotonda fins al pont de la Roca i serà l’encarregat d’assumir el seu manteniment aix´´i com el de l’enllumenat i l’ajardinament del sector. Aquestes despeses afegides van ser les que van motivar el vot en contra de C’s al projecte entenent que el govern planifica actuacions sense valorar el cost que haurà d’assumir al llarg dels anys. També el PPC, tot i abstenir-se, va reclamar saber el càlcul del que costarà mantenir la rotonda i la resta d’actuacions previstes al voltant de la mateixa. ICV-EUiA igualment es va abstenir mentre que ERC va donar suport a la proposta del govern (PSC i CiU).

“L’Ajuntament pagarà la vorera perquè és una intervenció que no estaba prevista i que nosaltres hem volgut incloure”, va explicar Parra. L’edil també va expressar la satisfacció del govern pel fet que la Diputació hagi recollit tant les propostes veïnals com les del consistori.

Seccions:

Deixa un comentari