L’Ajuntament coneix experiències franceses de recuperació de canteres

Una delegació de l’Ajuntament encapçalada per l’alcalde, César Arrizabalaga (PSC), viatja fins al 23 de març a París per conèixer fórmules de recuperació de canteres, amb l’objectiu d’extreure idees per aplicar-les al Turó de Montcada. Concretament, els montadencs coneixeran la zona de Guerville, propera al centre de la capital francesa. L’objectiu del Consistori és recuperar […]

Una delegació de l’Ajuntament encapçalada per l’alcalde, César Arrizabalaga (PSC), viatja fins al 23 de març a París per conèixer fórmules de recuperació de canteres, amb l’objectiu d’extreure idees per aplicar-les al Turó de Montcada. Concretament, els montadencs coneixeran la zona de Guerville, propera al centre de la capital francesa.
L’objectiu del Consistori és recuperar la forma originària de El Turó per convertir-lo en un pulmó verd d’entrada al Parc de Collserola. El Turó ha estat històricament un dels principals signes d’identitat de Montcada i Reixac, però durant el segle vint ha estat molt malmès per l’extracció d’àrids a la zona. A la visita a París també assisteixen, entre d’altres, membres de les tres comissions sectorials incloses al Pla Estratègic de Montcada.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari