L’Ajuntament convida comerços i micropimes a formar part del grup de compra agregada d’energia

Les primeres empreses que s’han afegit al projecte ja han formalitzat contracte amb les comercialitzadores

Les primeres estimacions fetes per Promoció Econòmica i Ocupació indiquen que, com més petita és l’empresa, més rendible li pot resultar formar part del grup de compra
S.G.

Les primeres empreses i comerços que s’han afegit al grup de compra agregada d’energia recentment creat al municipi ja han començat a formalitzar els seus contractes amb les comercialitzadores guanyadores de la subhasta que es va fer el passat mes de desembre –Adeinnova Energia, Electra Caldense i Oppidumenergia. Tot i que encara és d’hora per quantificar l’estalvi total que cada negoci tindrà en el consum elèctric, les primeres estimacions fetes per Promoció Econòmica i Ocupació indiquen que, com més petita és l’empresa, més rendible li pot resultar formar part del grup de compra, per això l’Ajuntament, com a impulsor de la iniciativa, anima els comerços i les micropimes a informar-se sobre els beneficis d’incorporar-se’n, ja que el termini per fer-ho encara és obert.

L’anàlisi fet fins al moment a les empreses participants en el projecte mostra que l’estalvi en consum –sense entrar a valorar altres factors, com ara la potència o els impostos– oscil·la entre el 3% i el 14%. Com cada firma té les seves particularitats, el consistori recomana que les interessades es posin en contacte amb Promoció Econòmica i Ocupació ([email protected]) i s’informin directament.

Energia verda

El Grup de Compra Agregada ofereix energia 100% renovable i certificada, que suposa un compromís amb el medi ambient i el compliment de la directiva europea en reducció de les emissions de CO2. Es garanteix de forma anual l’origen d’aquesta energia amb un certificat emès per la Comissió Nacional del Mercat i la Competència (CNMC).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari