L’Ajuntament farà aquest divendres el primer Ple virtual de la seva història

La sessió inclourà donar compte de les mesures preses per fer front a la crisi de la COVID-19 i suspendre durant un any l’atorgament de llicències per a l’obertura d’establiments de jocs i apostes

Imatge corresponent a l'última sessió plenària, feta l'últim dijous del mes de febrer
Pilar Abián

Aquest divendres, a les 12h, l'Ajuntament de Montcada i Reixac farà el primer Ple virtual de la seva història, obligat per l'estat d'alarma a causa de la crisi del COVID-19. Mentre es mantinguin les condicions de confinament destinades a evitar la propagació del virus, les sessions informatives i les comissions de govern també es realitzaran per videoconferència. 

El 21 regidors del consistori participaran al Ple des de casa i la sessió es transmetrà en directe per laveu.cat, el canal Youtube de Montcada Comunicació i montcada.cat, com és habitual amb les sessions plenàries. No es farà, però, l'emissió en directe per Montcada Ràdio tot i que l'audio de cada punt tractat es publicarà posteriorment al web de l'emissora municipal, montcadaradio.com

 

Punts a tractar

Pel que fa al contingut del Ple, l'ordre del dia inclou, entre d'altres, donar compte del manifest del món local sobre la situació creada per la crisi sanitària del COVID-19 així com de les mesures adoptades per l'Ajuntament en aquest context extraordinari. Per fer front a despeses sobrevingudes per l'actual situació, el govern proposarà diferents modificacions de crèdit.

També es debatrà la proposta de suspendre durant un any l'atorgament de llicències vinculades amb l'obertura d'establiments d'activitats de jocs i apostes al municipi, una de les mesures que es va aprovar al Ple de febrer en el marc d'una moció presentada pel PSC, el grup majoritari en l'oposició. Mentre duri aquesta suspensió, s'encarregarà a Urbanisme i Habitatge l'elaboració d'un instrument de planejament que reguli les condicions d'emplaçament d'aquest tipus de negoci en la línia d'evitar la seva proliferació.

Pel que fa a l'Àrea de Presidència, el plenari tractarà l'aprovació inicial de la modificació de l'ordenança municipal de convivència ciutadana per incloure la prohibició de venda d'alcohol en horari nocturn –llevat dels establiments que ja tenen limitació horària fixada reglamentàriament. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari