L’Ajuntament habilita zones d’aparcament taronja també a Can Sant Joan

La mesura, consensuada amb l’Associació de comerciants del barri, pretén facilitar la rotació de vehicles

El regidor de comerç, Joan Maresma, amb M. Rosa Marante, al punt on s'han instal·lat les zones taronja, davant de la plaça del Bosc
Pilar Abián

Des d’aquest dilluns, 16 de febrer, a Can Sant Joan funciona una desena de places d’estacionament de rotació situada a la plaça del Bosc, pintades de color taronja, com les que fa gairebé un any estan habilitades a Mas Rampinyo. La zona taronja permet la ciutadania estacionar de forma gratuïta durant mitja hora en aquest espai, sempre i quan indiqui l’hora de l’arribada amb un rellotge que podrà adquirir a les botigues del barri. L’aparcament de rotació funciona de 9 a 13 h i de 16 a 20 h, de dilluns a dissabte. Fora d’aquestes franges horàries, l’estacionament és lliure.

 

L’objectiu d’alliberar aquests espais és facilitar a la ciutadania poder venir a comprar en cotxe al barri. “Aquesta mesura ajuda a promocionar el comerç de proximitat”, ha destacar el regidor de Comerç, Joan Maresma (CiU), qui ha presentat  la nova zona d’estacionament acompanyat de M. Rosa Marante, en representació de l’associació de comerciants del barri, entitat que dona suport al projecte. “A Mas Rampinyo ha funcionat aquest sistema amb èxit i el volem continuar implementant en aquelles zones on no hi ha espai suficient per habilitar la zona blava però on es necessiten llocs d’aparcament per millorar el comerç”, ha manifestat l’edil.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari