L’Ajuntament i l’AV de Can Sant Joan acosten postures respecte a les reivindicacions veïnals

L’Ajuntament i l’AV de Can Sant Joan han acordat crear dues comissions de treball, urbanística i social, per donar solucions als problemes que pateix el barri

L’AV de Can Sant Joan i l’Ajuntament de Montcada i Reixac han acordat crear dues taules de negociació per tractar les problemàtiques que afecten al barri i que han motivat des del passat mes d’octubre prop d’una desena de protestes al carrer per part dels veïns, les primeres tallant el trànsit a la C-17. La trobada entre l’administració local i els representants de l’entitat es va fer ahir, va comptar amb la presència de l’alcalde, César Arrizabalaga (PSC), i va servir per fixar un calendari de noves trobades que tindran lloc els dies 10, 11 i 25 d’abril.

Les dues primeres sessions seran més aviat tècniques, per tractar les qüestions que preocupen al barri de tipus mediambiental, urbanístic, sanitari i de convivència i l’última, novament amb membres del govern, per avaluar cadascuna de les propostes. De moment, l’AV ha decidit suspendre les accions de protesta i substituir-les per assemblees. El 29 de març, a les 19h, hi haurà una reunió veïnal al CEIP El Viver.

El president de l’AV, José Luis Conejero, ha explicat que un dels temes que més preocupa als veïns és el futur de Lafarge Cementos i volen, segons Conejero, que “el Consistori es posicioni en contra de la possibilitat que la cimentera faci servir fang de depuradora com a combustible”. Una altra inquietud veïnal és el futur del Turó. Per la seva banda, l’alcalda ha valorat positivament l’acostament de postures entre Ajuntament i AV i ha avançat que “algunes de les reivindicacions veïnals ja s’estan començant a resoldre”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari