L’Ajuntament insta Endesa a revisar l’estat dels seus fanals

La caiguda d’un pal de la llum en mal estat al passeig Rocamora aquest dimarts ha motivat el requeriment

El pal de la llum caigut presentava signes de corrosió a la seva base
FB

L’Ajuntament reclamarà a la companyia Endesa que faci un inventari urgent dels pals de la llum que té instal·lats al municipi, després que aquest matí n'hagi caigut un al passeig de Rocamora, a l'alçada de l'antic mercat municipal, que ha obligat a tallar aquest tram durant unes hores fins que operaris municipals l'han retirat. La caiguda del fanal no ha causat danys personals, però sí una pujada de la tensió que ha malmès els aparells elèctrics d'alguns veïns i comerciants de la zona. L’alcalde accidental, Òscar Gil (ICV-EUiA), ha instat els afectats "a reclamar a la companyia Endesa la reposició o la reparació dels bens malmesos a través de les assegurances de la llar" i els ha adreçat a l'OMIC per rebre assessorament sobre com fer-ho. Aquest servei, ubicat a l'Ajuntament, reprendrà el seu funcionament habitual a partir d'aquest divendres.

El pal d’Endesa, que ha caigut sol, presentava signes evidents de corrosió a la base. És per això que l’Ajuntament reclamarà a la companyia de forma immediata que revisi la resta, per tal d’evitar nous incidents. El president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC), ha assenyalat que “tot i que el manteniment d’aquests elements és responsabilitat de la companyia, els tècnics municipals els revisaran tots durant els propers dies amb l'objectiu de substituir els que estiguin en mal estat amb fanals que són de propietat municipal".

Endesa ha comunicat a l'Ajuntament que reposarà el pal de la llum caigut aquesta mateixa tarda i, segons indiquen els responsables municipals, s’haurà de fer càrrec de les despeses derivades de l’incident.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari