L’Ajuntament organitza tres activitats amb motiu del Dia contra la LGTBIfòbia

Un dels actes previstos és la projecció d’un documental històric que parla sobre les persones obligades a amagar la seva diversitat sexual per por a la repressió franquista

El consistori reitera el seu compromís amb les polítiques públiques en suport al col·lectiu LGTBI+

L’Ajuntament commemora un any més el Dia contra la LGTBIfòbia, amb tres activitats. La primera tindrà lloc la data oficial de l’efemèride, el 17 de maig, amb la penjada de banderes i la lectura del manifest commemoratiu. L’acte tindrà lloc a les 19.30h, davant la Casa de la Vila.

El 30 de maig, de 17 a 19h, també a la Casa de la Vila, hi haurà el cinefòrum a partir del documental La generación silenciosa (2020), sobre memòria històrica LGTBI. Escrit i dirigit per Ferran Navarro-Beltrán, és una pel·lícula sobre les vivències de persones gais, lesbianes, transsexuals que avui dia són persones de més de 60 anys que van haver de patir la dictadura franquista, amb lleis que perseguia, empresonava i torturava aquestes persones.

El programa a Montcada i Reixac amb motiu del Dia contra la LGTBIfòbia finalitzarà el 6 de juny amb el cinefòrum De viva veu, una selecció de curtmetratges sobre diversitat afectivosexual. L’acte tindrà lloc al Centre Cívic la Ribera, de 17 a 19h.

Deixa un comentari