L’Ajuntament presenta avui a les 19h el projecte del Centre de Creació Artística de la Casa Larratea

Les obres del futur equipament, ubicat entre els carrers Montiu, Sant Lluís i Colon, es posaran en marxa en les pròximes setmanes

La Casa Larratea es convertirà en un centre de creació artística
Premsa Ajuntament

L’Ajuntament de Montcada i Reixac presenta aquest dilluns 28 de novembre a la Casa de la Vila (Major, 32), el projecte de rehabilitació de la Casa Larratea, que acollirà el Centre de Creació Artística. La reunió, oberta a tothom, serà a les 19h i donarà compte del projecte de rehabilitació de l’edifici per convertir-lo en un espai municipal polivalent. El cost de l’actuació, proper al milió d’euros, l’assumiran l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Les obres es posaran en marxa en les pròximes setmanes.

L’edifici, situat a la cruïlla entre els carrers Montiu, Sant Lluís i Colon, és una mansió de l’època modernista, inclosa en el Catàleg de Patrimoni de Montcada i Reixac, que des del 2007 és de propietat municipal. El projecte de reforma de la Casa Larratea l’ha elaborat el personal tècnic municipal i l’AMB s’encarrega de la redacció del pla, la licitació, l’execució i la direcció de les obres.

Deixa un comentari