L’Ajuntament proposa al Ple de febrer concedir el títol de fill adoptiu de la ciutat al cronista local Josep Bacardit

La sessió ordinària de febrer tindrà lloc aquest dijous i es podrà seguir en directe a laveu.cat

El Ple de l’Ajuntament es reuneix aquest dijous en la sessió ordinària del mes de febrer, que tindrà lloc a la Casa de la Vila (18.30h) i es podrà seguir en directe a través de laveu.cat. L’ordre del dia inclou com a tema destacat concedir el títol de fill adoptiu de la ciutat a Josep Bacardit, cronista local que va morir el passat mes d’octubre a l’edat de 73 anys.

Altres temes

L’Ajuntament també sotmetrà a aprovació els plecs de condicions i la convocatòria de licitació dels serveis de neteja, manteniment, monitoratge i administració de Montcada Aqua. L’Ajuntament assumirà la gestió directa del complex esportiu a partir de l’1 d’agost després d’arribar a un acord amb l’empresa Geafe, concessionària del servei des de la seva obertura al gener del 2004, per rescindir el contracte abans del previst. L’equip de govern (ECP i ERC) també porta al plenari l’aprovació provisional de la modificació del PGM per a la reserva d’habitatges de protecció oficial al sòl urbà consolidat de Montcada.

D’altra banda, l’ordre del dia també inclou una declaració d’urgència contra la decisió d’Amazon de traslladar l’activitat de la seva planta de Martorelles a Saragossa. En l’apartat de mocions, el plenari debatrà dos textos. ECP en presenta un a favor de l’assignació del 25 % del pressupost autonòmic de Salut a l’atenció primària i l’establiment d’un pla global de salut al municipi i Cs porta a Ple una proposta perquè l’Ajuntament promogui el desallotjament en ocupacions conflictives.

Punt retirat

Un dels punts inclosos inicialment en l’ordre del dia però que ha estat finalment retirat és el de l’aprovació inicial de la modificació puntual del PGM a l’àmbit de la Zona 21 de Terra Nostra i de la consegüent suspensió de llicències. “Hem pres la decisió després de la reunió mantinguda aquest dilluns amb la junta de l’AV, que ens ha demanat més temps per poder analitzar la proposta amb els seus assessors legals”, ha explicat el president de l’Àrea Territorial Jordi Sánchez (ERC). L’edil també ha afegit que la Diputació ha acceptat prorrogar el conveni amb el consistori per finançar els treballs que s’estan fent amb l’objectiu de regularitzar el sector.

L’Ajuntament ajorna l’aprovació inicial del canvi del PGM a la Zona 21 de Terra Nostra perquè l’AV pugui analitzar la proposta legalment

Fins ara s’han analitzat totes les sentències judicials que anul·laven els anteriors plans urbanístics, s’ha fet una diagnosi i s’han establert estratègies a seguir i s’ha aprovat en Ple una avenç del planejament. “La problemàtica de la Zona 21 és un tema delicat i complex que cal afrontar perquè avui dia hi ha molts conflictes de disciplina urbanística, però precisament per això entenem que cal anar pas a pas i comptar amb el màxim suport del veïnat“, ha conclòs Sánchez.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari