L’Ajuntament proposa engalanar amb flors els balcons i botigues per donar la benvinguda a la Festa Major

La iniciativa s’ha presentat aquest dimecres a la plaça Salvador Espriu de Mas Rampinyo

El president de l'Associació de Comerciants de Mas Rampinyo, Lluís Torrents, amb l'alcaldessa, el regidor de Comerç, i l'edil de Serveis Municipals
Sílvia Alquézar

Montcada i Reixac s’engalanarà amb flors per donar la benvinguda a la Festa Major 2014 i celebrar la primavera. La Festa de la Flor, impulsada per la Regidoria de Comerç amb el suport del departament de Parcs i Jardins, s’ha presentat aquest dimecres, 28 de maig, en un acte a la plaça Salvador Espriu, a Mas Rampinyo, un dels espais que l’Ajuntament decorarà amb aquests motius, conjuntament amb els carrers Major i Reixagó (Can Sant Joan). La planta triada és la potúnia i es plantaran varietats de diferents colors. Aquests tres espais són els principals eixos de comunicació i comercials dels tres barris.

 

L’activitat anirà del 30 de maig al 9 de juny i en aquest espai de temps tindrà lloc la Festa Major, de 6 al 9 de juny. “Volem compartir amb tota la ciutadania un esdeveniment tan important com és la Festa Major i demanem la seva implicació, per tal de donar color i alegria a Montcada i Reixac”, ha manifestat l’alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez.

 

La Festa de la Flor convida la ciutadania a omplir de flors els seus balcons i finestres i també els aparadors dels establiments comercials. “Les botigues tenen un paper molt important en aquesta campanya, perquè contribueixen a donar vida als carrers”, ha expressat el regidor de Comerç, Joan Maresma, qui ha demanat a la ciutadania que sigui responsable amb la decoració floral a la via pública. L’acte ha comptat amb la presència de la regidora de Serveis Municipals, M. Carmen Porro, i del president de l’associació de comerciants de Mas Rampinyo, Lluís Torrents. Amb aquesta iniciativa, Montcada i Reixac segueix l’exemple d’altres poblacions de Catalunya que aprofiten l’arribada de la primavera per decorar els carrers amb motius florals.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari