L’Ajuntament reafirma la seva aposta pel vehicle elèctric i l’ús de la bicicleta

El Ple municipal sotmetrà a aprovació un Pla d’Implementació del Vehicle Elèctric i es redactarà una ordenança per promocionar-lo

Un moment de la sortida de la Pedalada Popular de Montcada Nova
Laura Grau
Una de les anteriors edicions de la Pedalada Popular de l'AV Montcada Nova

L'Ajuntament de Montcada i Reixac té previst passar a aprovació el Pla d'Implementació del Vehicle Elèctric en el pròxim Ple ordinari, un projecte que preveu la instal·lació de dos punts de recàrrega i la creació d'una comissió per a l'estudi i redacció de l'ordenança municipal de foment del vehicle elèctric i de baixes emissions. 'Hem de reduir les emissions i des de l'administració pública hem de donar exemple; la qualitat de l'aire depèn molt de les emissions de les indústries i també dels mitjans de transport; des del consistori estem fent un esforç per tal de reduir les emissions i de conscienciar la ciutadania sobre els efectes negatius d'una mala qualitat de l'aire, potenciant l'ús de vehicles elèctrics i de bicicletes', ha manifestat el regidor de Medi Ambient, Sergi Martín (Círculo-Montcada).

L'edil ha fet aquestes declaracions coincidint amb la commemoració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i en concret, el Dia Mundial Sense Cotxes, que se celebra aquest dijous, 22 de setembre. Recentment, el consistori ha incorporat un nou vehicle elèctric i, de forma progressiva, anirà afegint aquest tipus de cotxes a la seva flota. En el marc de la promoció de la mobilitat sostenible, l'Ajuntament col·labora amb la pedalada popular que organitza l'AV de Montcada Nova-Pla d'en Coll el pròxim 2 d'octubre, a partir de les 11 h, davant del pavelló Miquel Poblet. Aquesta activitat arriba enguany a la seva 36a edició.

 

 

Deixa un comentari