L’Ajuntament recupera la megafonia com a canal d’informació municipal amb el nou vehicle la Pregonera

S’utilitzarà per difondre missatges puntuals sobre campanyes o esdeveniments i també per informar en situacions d’emergència

Aquest matí la Pregonera ha estat anunciant els actes de Carnaval al mercat
Mario Manzano

El Departament de Comunicació Municipal de l’Ajuntament disposa d’un nou canal d’informació directe amb la ciutadania. Es tracta de la Pregonera, un vehicle municipal que ha estat reciclat i dotat de megafonia i que s’utilitzarà per difondre missatges puntuals sobre campanyes o esdeveniments específics, en situacions d’emergència o per la sonorització d’actes municipals que es facin al carrer.

La Pregonera s’ha estrenat aquest dimarts informant del programa de Carnaval 2023 al mercat ambulant de Can Sant Joan i dimecres es podrà veure al mercat de marxants que s’ubica al camí de la Font Freda. El vehicle també participarà dissabte a la Rua de Carnaval.

L’alcaldessa, Laura Campos (ECP), ha explicat que la idea de crear La Pregonera es va començar a gestar durant l’època de la pandèmia quan, en diferents moments, es va utilitzar un vehicle amb megafonia per oferir consells a la població durant el confinament. “Sense restar importància a la comunicació digital, el servei que pot oferir la Pregonera és molt important ja que ens permetrà informar a tota la població d’una manera molt més directa”, ha assenyalat l’edil.

Deixa un comentari