L’Ajuntament se suma a les mostres de suport als treballadors de la planta d’Amazon a Martorelles

Representants de diferents consistoris s’han reunit amb la Generalitat per abordar les conseqüències del tancament de la nau

La reunió entre els representants de les diferents administracions s'ha fet a Martorelles
Premsa Ajuntament

El regidor de Desenvolupament Econòmic Local, Jaume Teixidó (ERC) ha asistit en representació del consistori a la reunió entre diferents ajuntaments amb els departaments de Treball i del Servei d’Ocupació de Catalunya que ha tingut lloc a Martorelles per abordar el tancament de la planta d’Amazon ubicada en aquesta localitat i on treballen 800 persones, entre les quals hi ha prop d’una vintena de montcadencs. La data fixada per fer efectiva la clausura és el 30 d’abril i l’empresa ofereix als afectats el trasllat a les naus que es construiran a Saragossa i Figueres amb unes condicions econòmiques que els sindicats consideren del tot insuficients.

Les administracions s’han compromès a acordar una acció coordinada que passa per la intermediació de la Generalitat entre la multinacional i la plantilla, amb l’objectiu de minvar els efectes negatius del tancament de la nau d’Amazon i per la presentació d’una moció genèrica a tots els consistoris implicats exposant la situació i denunciant l’actuació de l’empresa. L’Ajuntament de Montcada i Reixac se solidaritza amb els treballadors en la seva lluita pel manteniment dels seus llocs de treball i s’ofereix a donar tot el suport i els mitjans què disposi”, ha assenyalat Teixidó.

Les negociacions entre la direcció de la multinacional logística i el comitè d’empresa es reprendran dimarts. En cas de no arribar a cap acord, la plantilla es declararà en vaga indefinida a partir del dia 7 de febrer.

Seccions:

Deixa un comentari