L’alcalde assegura que la crisi econòmica no afectarà els serveis que presta l’Ajuntament ni les inversions previstes

L’edil reconeix que durant el primer trimestre de l’any els ingressos previstos pel govern no han estat els esperats

Durant el primer trimestre de l’any els ingressos previstos per l’Ajuntament s’han reduït subtancialment respecte les expectatives inicials del govern local. Aquesta circumstància ha fet disparar les alarmes i el president de l’Àrea Econòmica, Joan Maresma, de CiU, ja ha dit públicament que cal ajustar-se el cinturó i preparar un pla de xoc. Avui l’alcalde César Arrizabalaga, ha explicat a Montcada Ràdio que aquest pla passa per reduir les despeses ordinàries de l’Ajuntament i que, en cap cas, afectarà les inversions previstes en el marc del pla d’actuació municipal.
La desacceleració del sector immobiliari és una de les principals causes que ha apuntat l’alcalde, César Arrizabalaga, per explicar la reducció dels ingressos previstos a les arques municipals. Segons ha dit l’edil, “la crisi de la construcció es veia venir i, fins a cert punt, era necessària per acabar amb l’especulació; el que no es preveia era que aquesta situació ens afectaria de manera tan directa”.
Tot i així, l’alcalde ha assegurat que la crisi financera no afectarà els serveis als ciutadans que presta l’Ajuntament ni les inversions previstes en el marc del Pla d’Actuació Municipal (PAM).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari