L’alcalde avança que en breu es presentarà el Pla d’Habitatge de Montcada i Reixac

Ho va anunciar ahir en el lliurament de claus dels 36 pisos de protecció oficial de la Font Pudenta

L’Ajuntament i la Generalitat presentaran en breu el Pla d’Habitatge de Montcada i Reixac, tal com va avançar ahir l’alcalde, César Arrizabalaga (PSC), en l’acte de lliurament de claus dels 36 pisos de protecció oficial de la Font Pudenta. Els habitatges a preu concertat i de protecció oficial estan situats en un immoble que l’empresa Alcaraz ha construït al passeig de la Font Pudenta, 36, és a dir, formen part d’un immoble en el que conviuran pisos de venda lliure i socials. Aquest model de construcció d’habitatge protegit, a través de convenis amb constructores, es vol continuar implementant al municipi, conjuntament amb la construcció de pisos en terrenys públics.

La promoció de la Font Pudenta consta de 21 pisos de protecció oficial en règim general, dels quals 7 en són d’una habitació i 14 en compten amb dues. D’altra banda, també hi ha 15 pisos amb protecció oficial a preu concertat de dues habitacions i un altre de protecció oficial amb règim general adaptat a persones amb mobilitat reduïda. La majoria dels pisos tenen entre 58 i 65 metres quadrats i el preu mig és de 140.000 euros. Els habitatges tenen una plaça d’aparcament i traster. Arrizabalaga va agrair ahir a la constructora Alcaraz haver pogut establir un conveni per fer realitat la promoció.

A l’acte d’ahir, l’alcalde va recordar que entre els projectes executats i els que ja estan en marxa en matèria d’habitatge social, es dotaran el municipi prop de 900 pisos protegits en els propers anys. Es tracta de 142 habitatges a la Ribera, dels quals 48 són de compra i 56 de lloguer, 80 habitatges més de compra a la Rasa i finalment, a la zona coneguda com Ca la Nena, a Mas Duran, es faran 134 pisos de lloguer i 184 de compra. Aquests últims habitatges els promou l’Institut Català del Sòl (Incasòl).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari