L’alcalde manifesta que el cessament de Climent respon a criteris organitzatius i no personals

Arrizabalaga diu que no hi ha lloc per a especulacions de cap mena

L’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga (PSC), assegura que el cessament de Jordi Climent (PSC) com a president de l’Àrea Territorial respon a criteris de tipus organitzatiu i no a qüestions personals. En declaracions a www.laveu.cat l’edil ha dit: “No hi ha res a especular, el canvi s’ha fet amb la voluntat de potenciar les àrees Social i Territorial”. El fet que Climent sigui el primer regidor cessat des que Arrizabalaga i el PSC van entrar a l’Alcaldia l’any 1999, no és per a l’edil significatiu. “En un govern municipal –ha dit– els canvis són normals perquè del que es tracta és d’anar redreçant el rumb en funció de les prioritats”.

 

Respecte les desavinences personals amb Climent, Arrizabalaga ha assenyalat que, en política i especialment quan s’està al govern, el que compta és la feina: “Amb Climent tinc una relació normal, com la que pot tenir un alcalde amb qualsevol edil; òbviament les meves amistats les trio jo i el que li demano al meu equip és que treballi”.   

Tot i que l’alcalde en cap moment s’hi ha volgut referir, el distanciament entre ambdós polítics feia mesos que era públic i notori, però mai no ha trascendit el per què d’aquest divorci. Climent, com a número 3 de la llista del PSC a les passades eleccions, va estar próxim a Arrizabalaga i es perfilava com un possible futur candidat a l’Alcaldia. Plantejar ara aquesta qüestió està, segons l’alcalde, fora de lloc: “Seran l’agrupació local i la federació les que decidiran sobre qui encapçalarà la llista i això no té res a veure amb el número que un ocupa com a regidor”.

 

Arrizabalaga també ha volgut deixar clar que el cessament de l’edil no té cap mena de vinculació amb afers de tipus urbanístic, en referència a que fa tan sols tres mesos la gestió d’Urbanisme es va posar en entredit arran la vinculació d’un exdirectiu municipal amb el cas Pretòria. El futur de Climent dins del govern encara està per decidir. L’alcalde ha dit que li agraeix la feina feta i que hi ha la voluntat d’oferir-li noves responsabilitats. “En última instància serè ell qui decidirà si accepta o no la proposta”, ha puntualitzat.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari