L’alcaldessa condemna enèrgicament la violència en l’acte d’homenatge a l’home assassinat a Terra Nostra

Una setantena de persones en concentren davant la Casa de la Vila en record de la víctima

L'alcaldessa va parlar acompanyada de regidors de grups del govern i de l'oposició
Pilar Abián
L'homenatge en record a l'home assassinat es va fer aquest dimarts, a les 19h, davant la Casa de la Vila

Una setantena de persones es van concentrar ahir a la tarda davant la Casa de la Vila per retre homenatge a l’home assassinat el passat dissabte, 1 de juny, a l’avinguda de Terra Nostra, amb arma blanca per l’exparella de la dona amb la qual vivia des de feia poc més de dos mesos al barri. A l’acte, convocat per l’Ajuntament, van participar regidors de diferents grups municipals. En nom de la corporació, l’alcaldessa en funcions, Laura Campos (ICV-EUiA), va expressar la seva enèrgica condemna a qualsevol tipus de violència i va agrair públicament la intervenció dels veïns que van plantar cara a l’agressor i van col·laborar a fer possible la seva detenció. “La vostra valenta actuació és un exemple per a tota la ciutadania que aquest consistori no oblidarà mai”, va dir l’edil.

L’alcaldessa també va demanar respecte per la víctima, la seva família i els veïns de Terra Nostra en al·lusió als mitjans que han tractat el succés “de forma sensacionalista i d’una manera poc professional”, va assenyalar. A continuació, els presents van fer un minut de silenci en record de l’home assassinat.

Ingrés a la presó

Precisament ahir al matí un jutge de Cerdanyola del Vallès va enviar l’agressor, de 26 anys, a la presó, acusat d'un delicte d'assassinat, després de prendre-li declaració. Segons diferents testimonis, l’home havia amenaçat la seva exparella, fet que la dona havia posat en coneixement la mateixa setmana d’alguns veïns i dels Mossos d’Esquadra.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari