L’alcaldessa es reunirà amb la gerent del CatSalut de Barcelona Nord, Carme Esteve

Membres de la Favmir s’han entrevistat aquest matí amb M. Elena Pérez per reafirmar la seva posició contrària al tancament de les urgències de nit

L’alcaldessa, María Elena Pérez (PSC), s’ha reunit aquest matí amb representants de la Favmir, que han tornat a reiterar la necessitat de recuperar el servei d’urgències nocturn a l’ambulatori i “la poca operativitat” –en paraules del president del col·lectiu, Antonio Cera, del servei de transport al CUAP de Ripollet que ha habilitat el consistori per a les persones que no disposen de vehicle. “Li hem tornat a dir que aquesta solució és un nyap”, ha explicat Cera, qui també ha manifestat que “a aquestes alçades ja tindríem el servei d’urgències si veïns i l’Ajuntament haguessim lluitat plegats”, en referència a l’absència dels representants del govern a les mobilitzacions.

Pérez es reunirà el 31 de gener amb la nova gerent del CatSalut en l’àmbit territorial de Barcelona Nord, Carme Esteve, i amb la directora de la secció territorial del Vallès Oriental Sector Central, Aurora Dueñas. Del resultat d’aquesta trobada informarà a la FAVMiR la pròpia alcaldessa el dia 1 de febrer en una nova reunió.

D’altra banda, la FAVMiR tornarà a manifestar-se aquest dijous pels carrers del centre des de la plaça de l’ambulatori. Els manifestants faran una parada davant de la Casa de la Vila, on està previst que se celebri el ple ordinari del mes de gener.

 

 

Deixa un comentari