L’ANC inicia una campanya per aconseguir el compromís amb la independència dels partits que concorreran a les municipals

L’entitat local va fer divendres un sopar a l’Abi per explicar el full de ruta fins a les eleccions del 27S

Josep Colomer i Consol Cervera (esquerra) durant el sopar de l'ANC a l'Abi el passat divendres
Sílvia Alquézar

L'ANC ha iniciat una campanya per aconseguir el compromís de les forces polítiques que concorreran a les eleccions municipals de maig amb el procés sobiranista. A nivell local, l'entitat ja s'ha reunit amb CiU i ERC i en els propers dies ho farà amb la CUP, PSC, ICV-EUiA i Podem. Així ho va anunciar la portaveu de l'ANC a Montcada, Consol Cervera, durant el sopar que va tenir lloc aquest divendres a l'Abi per presentar el full de ruta abans de les eleccions del 27 de setembre. L'acte, amb una setantena de persones, va comptar amb l'assistència del secretari de l'ANC, Josep Colomer, qui va dir “treballarem durant els propers cinc mesos perquè la ciutadania confiï en els partits, que són els que hauran de decidir en el Parlament el camí cap a la independència”.

 

Coincidint amb les fites electorals de maig i setembre, l'ANC local posarà en marxa la campanya 'Sabies que…' per aconseguir noves adhesions al procés sobiranista. El col·lectiu distribuirà una trentena de tríptics diferents amb els dubtes més freqüents sobre el que passaria a Catalunya en el cas de ser un país independent. “És el moment de sortir al carrer i explicar les bondats de la independència als que encara no estan convençuts”, va comentar Cervera. L'entitat té previst participar de les principals festes i esdeveniments al municipi com la Diada de Sant Jordi i les festes majors per difondre “els arguments en positiu perquè la gent obri els ulls”.

 

D'altra banda, l'ANC a nivell nacional també ha iniciat una campanya per repartir el dia 27 de cada mes fins a la celebració dels comicis de setembre unes publicacions temàtiques sobre les qüestions que més preocupen la ciutadania. El repartiment es fa a les estacions de tren. “El 27S és el desafiament polític més important de Catalunya dels últims 300 anys i no ens pot agafar desmotivats”, va remarcar Cervera per animar tothom a participar “d'un moment històric per al nostre país”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari