L’Assemblea de Treballadors i Aturats del municipi s’afegeix a la ‘Setmana de la dignitat’

Des del 23 al 27 de juny hi ha previstes diverses accions reivindicatives arreu de Catalunya

L'Assemblea va participar el passat mes de febrer a la Marxa contra l'atur
Pilar Abián

Des del dilluns i fins al divendres es faran arreu de Catalunya diferents accions reivindicatives convocades per partits, sindicats, entitats veïnals i altres associacions sota el lema ‘Per una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat! Renda garantia de ciutadania ja!’. Entre els col·lectius convocants hi ha l’Assemblea de Treballadors i Aturats de Montcada que el dijous, a les 20h, organitzarà una concentració davant la Casa de la Vila.

La setmana de la dignitat pretén denunciar les retallades socials i les reformes laborals impulsades pel govern central entenent que estan destruint ocupació i perjudicant la classe treballadora en benefici de la banca i les grans empreses. Els col·lectius que organitzen les accions reivindicatives insten la ciutadania a mobilitzar-se en defensa dels seus drets: “Cridem a participar en les activitats i mobilitzacions que tindran lloc a la Setmana de la Dignitat per aconseguir una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat i per exigir al Parlament que aprovi, sense més dilacions, el projecte de Llei de la Renda Garantida de Ciutadania sense retallades”.

Les accions previstes al llarg de la setmana són una foguera reivindicativa (dilluns, a les 22h, al carrer Borrell cantonada Consell de Cent); concentració davant de les oficines del Parlament europeu (dimecres, a les 17,30h, passeig de Gràcia, 90); concentració reivindicativa a les places dels municipis (dijous, a les 20h, davant la Casa de la Vila); cadena humana per reclamar una banca pública al servei de la ciutadania i la renda garantida (divendres, a les 19h, plaça d'Antoni Maura amb Av. Catedral i, finalment, dissabte (a les 11h, a la plaça del Rei de Barcelona), clouran els actes amb una sessió del Parlament ciutadà.

 

Seccions:

Deixa un comentari