Laura Campos, escollida vicepresidenta de la Federació de Municipis de Catalunya

L’alcaldessa, molt il.lusionada amb el nomenament, assegura que serà positiu per al municipi

L'alcaldessa, Laura Campos, ha estat escollida vicepresidenta de la Federació de Municipis de Catalunya

L’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, ha esta nomenada aquest matí vicepresidenta de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) dintre de la XXVI Assemblea organitzada per l’entitat. Durant l’acte, que ha tingut lloc aquest matí al Saló de del Tinell de Barcelona (Museu d’Història de Barcelona) i on Xavier Amor ha estat reelegit president de la FMC, també s’han escollit els vicepresidents i vocals dels seus òrgans de govern (Comitè Executiu de l’entitat i el Consell Nacional), tal i com determinen els seus estatuts, una vegada constituïdes les entitats locals associades després de les eleccions municipals del passat mes de maig d’enguany.

 

L’alcaldessa de Montcada i Reixac s’ha mostrat molt il·lusionada amb el nou nomenament i ha afirmat que “el nou càrrec em permetrà un fil directe amb els consellers i conselleres de la Generalitat” i ha afegit que “això és bo per a Montcada i Reixac i hem d’aprofitar aquests contactes per aconseguir els objectius i necessitats prioritàries per a la nostra ciutat”. Campos compartirà la vicepresidència amb els alcaldes de Tarragona, Tona i Vacarisses.

L’acte d’obertura de l’assemblea ha anat a càrrec del president de la FMC, Xavier Amor, de la vicepresidenta del govern i consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat, Neus Munté, i de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari