L’AV de Terra Nostra fa un debat amb les formacions que opten a l’Alcaldia

Els representants polítics van presentar les seves propostes al barri durant els pròxims quatre anys

L’Associació de Veïns de Terra Nostra va organitzar el 9 de maig un debat amb els representants polítics de les cinc formacions que presenten candidatura a les pròximes eleccions municipals del 27 de maig. L’acte, que va tenir lloc al Gran Casino, va comptar amb l’assistència de Carles Guijarro, número 5 a la llista del PSC; Joan Maresma, alcaldable per Convergència i Unió; Josep Maria González, cap de llista d’IC-EuiA; la candidata del PP a l’alcaldia, Eva García; i Esteve Recasens, número 4 de la candidatura d’Esquerra que després va ser substituït per la candidata Marta Aguilar, que no va poder ser-hi des del començament del debat per motius personals.

Les cinc formacions van explicar els seus projectes al barri de Terra Nostra en els propers 4 anys. El representant socialista va dir que el seu partit –la força majoritària al govern de l’Ajuntament– ja fa anys que treballa per Terra Nostra. Carles Guijarro va dir que “bona part de les propostes dels veïns seran una realitat en el pròxim mandat”.
Per la seva banda, el candidat de Convergència i Unió a l’alcaldia va fer especial èmfasi en la necessitat de crear un altre estil de fer política que reculli la sensibilitat ciutadana. Joan Maresma va aposter per “la creació de la figura del Defensor del ciutadà”.
L’alcaldable d’IC-EuiA, Josep Maria González, va manifestar que un dels principals problemes que hi ha a Terra Nostra és la deficient mobilitat i accessibilitat. El candidat ecosocialista va defensar “la necessitat de remodelar els passos de la via del tren i l’estació de renfe”, i va afegir que cal construir rotondes a la N-150 perquè la “carretera no sigui una barrera entre els dos sectors del barri”.
D’altra banda, la candidata del PP, Eva García, va criticar l’actual govern de l’Ajuntament –format per PSC, CiU i IC-EUiA– perquè considera que “no hi ha hagut voluntat política per solucionar problemes a l’abast de l’administració local com són l’enllumenat, la neteja i la convivència dels veïns”.
En el cas d’Esquerra, el número 4 de la formació independentista va prioritzar sobretot els problemes del dia a dia, com ara millorar les voreres i el sanejament. Esteve Recasens també va parlar “de donar cohesió al barri en temes de mobilitat i serveis”.
La iniciativa de l’AV de Terra Nostra de fer un debat sobre les propostes del barri també la durà a terme l’entitat veïnal de Can Sant Joan, que el dia 23 organitza un altre debat al CEIP El Viver perquè les formacions que opten a l’alcaldia de Montcada expliquin els seus projectes

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari