Laveu.cat amplia l’oferta de continguts

El digital ha posat en marxa el canal de podcats, una secció per promoure el Servei Local de Català i un butlletí setmanal amb les notícies destacades

Actualment es poden escoltar 10 programes al podcast de laveu.cat

Laveu.cat ha estrenat aquest dilluns tres nous serveis. Des d’aquesta setmana, el diari digital ha posat en marxa el canal de podcast amb 10 programes per escoltar en qualsevol moment el dia. També funciona a ple rendiment el servei de subscripció a la Newsletter, que recull les notícies més destacades de la setmana; i finalment ofereix la secció ‘Fem-ho en català‘, un nou espai de divulgació de la llengua, a càrrec del Servei Local de Català.

El podcast té deu programes de col·laboradors que tenen continuïtat després del tancament de l’emissora municipal Montcada Ràdio a finals de l’any passat. L’Aqualung de Juli Guiu –el programa més veterà de la casa, amb més de trenta anys d’emissió– continua a la graella en la nova etapa viatjant per la música més independent. L’acompanyen el també històric Camps de Cotó, presentat per Andreu Fàbregas, una sessió del millor jazz de tots els temps, i la República Schrödinger, espai humor i de l’eloqüència de la paraula amb Alex Mesa i Joel Jáimez.

L’espai informatiu de rellevància continua amb El fanalet, que condueix el periodista Jesús Abad. El món del cinema arriba de la mà de Yahaira Cruz i Behind the clap. L’apartat musical el completen cinc podcast: el rock de Mixtape, amb Mercedes Herrada; 90-5, un recopilatori des de 1990 fins al 2005 amb Javi Martín ‘Dr. Energy’; l’univers deejay amb Toni Villar i Friends and frequencies; Sons de prop, música mediterrània amb Manel Aljama i Coblejant, música de cobla i la sardana. amb Queralt Pedemonte.

Un espai de divulgació del Servei Local de Català

Fem-ho en català és el nom de la nova secció que elabora el Servei Local de Català. Cada setmana, es difondrà un article de divulgació dels serveis que presta l’SCL i donarà a conèixer les històries de vida dels seus usuaris.

Una altra de les novetats del 2023 és la newsletter, el butlletí setmanal amb les notícies més destacades que es rep al correu electrònic tots els divendres a les 18h. Activa la teva subscripció.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari