L’encesa de l’enllumenat dona la benvinguda al Nadal

La celebració es durà a terme a la plaça de l’Església i comptarà amb taller infantil, concert amb nadales i swing i xocolatada.

La plaça de l'Església acollirà un any més la festa de l'encesa dels llums de Nadal.
Premsa Ajuntament

Els llums de Nadal de Montcada i Reixac s’encendran aquest divendres, 2 de desembre, en el marc d’una festa que es farà a la plaça de l’Església, a partir de les 17 h. L’acte de la benvinguda al Nadal comptarà amb intèrpret en llengua de signes catalana. Amb l’encesa dels llums es posaran en marxa les accions de la Regidoria de Comerç i Turisme per dinamitzar el Nadal a Montcada i Reixac.

Espais que s’il·luminen

L’enllumenat incorporà enguany elements nous i s’encendrà cada dia entre el 2 de desembre i el 6 de gener durant la tarda i el vespre, a excepció dels dies 24, 25 i 31 de desembre i 5 de gener, que s’apagaran de matinada. Els carrers on hi haurà il·luminació són, a la zona centre: Major, Bogatell, Rocamora, Bonavista, Santiago, Jaume I, avinguda de la Ribera, Clavell i plaça de l’Església. A Can Sant Joan; Bateria, Masia, Reixagó i la plaça Nicaragua. A la Ribera; la plaça de la Ribera; A Font Pudenta-Muntanyeta, avinguda de la riera de Sant Cugat; a Terra Nostra, avinguda Terra Nostra; a Mas Rampinyo-Mas Duran, avinguda Catalunya, passeig Sant Jordi i rotonda de l’avinguda Europa; a Montcada Nova-Pla d’en Coll, rambla dels Països Catalans i Lleida i a Can Cuiàs, el carrer Camèlies. A Bosc d´en Vilaró, a la zona del centre cultural.

A més, hi haurà dues estructures de grans dimensions amb motius nadalencs il·luminades, que es col·locaran a la plaça de l’Església i a la cruïlla entre la Rambla dels Països Catalans amb el Camí de la Font Freda. A les entrades al municipi des de diferents carreteres també es col·locarà enllumenat nadalenc; n’hi haurà a Carretera Vella, a l’encreuament del carrer Quarters i l’avinguda de Sant Cugat i a la rotonda entre la carretera de Ripollet i els carrers Beat Oriol i Bach.

Deixa un comentari