Les candidates Laura Campos (ECP) i Eva García (PP) fan campanya al mercat dels dimecres

Ambdues polítiques esperen aconseguir uns bons resultats el pròxim diumenge

Sílvia Alquézar

Laura Campos (ECP) i Eva García (PP), ambdues al número 8 per Barcelona a les seves respectives candidatures, han fet campanya aquest dimecres al mercat setmanal de Montcada Nova-Pla d’en Coll amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim diumenge. Les dues candidates, amb una agenda plena d’actes aquests dies, estan contentes del desenvolupament de la campanya perquè consideren que els seus missatges estan tenint una bona rebuda entre la ciutadania.

“El nostre partit està parlant del que l’interessa a la gent, contraposant dos models de país, un de caduc basat en l’asfalt que defensen ERC, Junts i el PSC, i el nostre, que defensa uns serveis públics forts“, ha destacat Campos, qui espera que diumenge es visqui una jornada amb una elevada participació i que els resultats siguin favorables a la seva formació. “Confiem que la gent reconegui a les urnes el partit que està realment defensant els drets socials i els serveis públics”, ha afegit.

El nostre partit està parlant del que l’interessa a la gent, contraposant dos models, un de caduc basat en l’asfalt que defensen ERC, Junts i el PSC, i el nostre, que defensa uns serveis públics forts

Laura Campos, ECP

Per la seva banda, Eva García assegura que està “gratament sorpresa” de la bona acollida del PP en aquesta campanya. “La gent està cansada del procés d’independència i del socialisme, vol un canvi i nosaltres som l’alternativa a tots dos”, ha manifestat la candidata popular, qui opina que la seva formació obtindrà uns bons resultats. “El PP creixerà de manera important, tindrem millors resultats dels que es recullen a les enquestes”, afirma.

La gent està cansada del procés d’independència i del socialisme, vol un canvi i nosaltres som l’alternativa a tots dos

Eva García, PP

El PSC també ha fet campanya al mercat del dimecres amb la instal·lació d’un estand i el repartiment de propaganda electoral.

Deixa un comentari