Les crítiques al govern municipal centren la quarta edició

Les retallades sanitàries i educatives, els desnonaments, l’atur, el salari dels polítics, la incineració centren el discurs reivindicatiu

A més del plat generós de migues amb què ha acabat la quarta edició de la Festa Reivindicativa de la Favmir, plats calents com les retallades sanitàries han centrat l’acte que s’ha celebrat des de les 10h i fins a les 14h al Parc del Turó Blau de Can Cuiàs. La recent concentració a l’ambulatori d’aquesta setmana contra la supressió d’hores d’urgència de la nit al CAP del centre ha servit de preludi per encendre la flama per la lluita dels drets sanitaris de la població. “No podem permetre perdre serveis i continuarem batallant fins aconseguir-ho”, ha assegurat el seu president, Antonio Cera, qui ha mostrat un discurs crític amb la gestió que el govern municipal està duent al respecte.

Altres fronts oberts de la festa reindicativa han estat el moviment dels indignats, que convidats per la Favmir han ocupat una carpa informativa. “Hem arribat a la quarta edició, i pensem que l’esperit amb què va néixer la festa continuen més vius que mai”, matisa Cera. “Vivim temps d’indignació i ens hem revel·lat, hem dit prou, perquè un altre model és possible” explica el president de la Favmir qui creu que el govern municipal continua amb la política de braços creuats en moltes de les problemàtiques socials del municipi.

Associacions de veïns com la Ribera, Can Cuiàs, el Bosc d’en Vilaró, Terra Nostra, Zona 21 i altres col·lectius com el d’indignats, els Antiniincineració i la plataforma contra els desnonaments han pres part en la festa reivindicativa on al final cadascuna de les entitats han posat el punt i final amb les seves reivindicacions.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari