Les escoles bressol animen les famílies a participar en el cicle ‘Amb els 5 sentits’

És un espai de relació i de joc per a nadons de 0 a 36 anys, organitzat per l’Ajuntament i les EBM

En el marc del Pla Educatiu d’Entorn, l’Ajuntament ha recuperat aquest any el cicle d’activitats de relació i de joc per a nadons de 0 a 36 mesos ‘Amb els 5 sentits’, amb un programa de propostes, gratuïtes per a les famílies. Les propostes ja estan en marxa i s’allargaran fins a final de juny, de 15.15 a 16.15h, a càrrec de professionals de les escoles bressol municipals (EBM) de Montcada i Reixac i de Montcada Aqua.

Per ara, les sessions no han tingut gaire ressò. Per aquest motiu, des de les EBM i el consistori animen les famílies a participar en els tallers. “És un espai familiar que va molt bé per al desenvolupament dels infants”, ha remarcat Ester Solanes, educadora de l’EBM Font Freda, qui ha destacat que totes les sessions són gratuïtes.

És un espai familiar que va molt bé per al desenvolupament dels infants

Ester Solanes, educadora de l’EBM Font Freda

Les places de les sessions són limitades i cal fer inscripció de forma individual, al telèfon 935 726 474. El termini d’inscripció s’obrirà una setmana abans de cada activitat i acabarà tres hores abans del seu inici. Els nadons han d’anar acompanyats només d’una persona adulta. L’organització s’encarregarà de proporcionar el material bàsic però s’informarà a cada sessió a les famílies del material individual què hauran de portar.

Etiquetes:

Deixa un comentari