Les llicències d’obres noves es podran demanar de forma telemàtica

Els documents necessaris per fer-ho es poden descarregar al web ‘montcada.cat’

El permís d'obres ja es podrà demanar telemàticament a partir del 18 de maig
PA

Les instàncies telemàtiques es podran utilitzar a partir del 18 de maig per sol·licitar l'inici d'obres majors i menorscomunicacions prèvies d'obres i usos i d’altres tràmits urbanístics a partir del pròxim dilluns, 18 de maig. Per aquesta mateixa via també es podrà adjuntar nova documentació sobre processos ja iniciats, indicant el número d'expedient on va relacionada. Fins ara, els tràmits vinculats a llicències només es podien fer de forma presencial. ‘La presentació telemàtica d'aquests documents és un tema que teníem pendent de posar en marxa, però l’actual situació generada per la Covid 19 ha accelerat la seva implementació per tal de facilitar el servei a la ciutadania’, ha indicat el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez. 

Qui entri al registre electrònic haurà d'omplir la instància genèrica i adjuntar la instància específica del procediment administratiu que se sol·licita. Aquests documents es poden descarregar a www.montcada.cat i l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) també els pot facilitar si es contacta amb [email protected]. També es pot adjuntar la informació complementària a la instància.

A hores d'ara, la tramitació de les llicències d'obres està suspesa per l’estat d'alarma. No obstant això, i sempre que no es perjudiqui a tercers, el mateix decret de l’Estat preveu la possibilitat d'acordar la continuació d'un procediment en cas que l'interessat, de manera expressa i justificant-ho, manifesti la seva conformitat a què el tràmit no quedi suspès. En aquests casos, també es podrà presentar la sol·licitud per instància telemàtica.

D’altra banda, l’Ajuntament ha actualitzat les preguntes i respostes freqüents de l’àmbit d’urbanisme i llicències. Les podeu consultar aquí.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari