Les obres d’ampliació de la C-58 obliguen a desviar el trànsit

Els vehicles circularan per un lateral mentre es treballa en les estructures del nou carril per a vehicles d’alta ocupació

A partir del dijous 8 d’abril les obres de construcció del carril reservat a ús exclusiu per a bus i vehicles d’alta ocupació (VAO) comportaran diverses afectacions al trànsit a l’autopista C58. Es desviarà el trànsit, en sentit Barcelona, entre els punts quilomètrics 1.600 i 2.500, a l’alçada de Can Cuiàs, per un lateral que s’ha construït a la part exterior de l’autopista. Amb aquesta actuació es guanyarà l’espai necessari per a començar a treballar amb les estructures del viaducte.

La construcció del carril bus-VAO a la C-58 compta amb un pressupost de 80 milions d’euros. Les obres es van iniciar al desembre de 2008 i el termini d’execució és de 3 anys. El carril bus-VAO millorarà la capacitat viària d’una de les carreteres que registra mes densitat de trànsit de Catalunya, amb una circulació estimada d’uns 154.000 vehicles diaris de mitjana. L’objectiu d’aquesta actuació és fomentar l’ús del transport públic col·lectiu i dels vehicles amb alta ocupació, que disposaran d’una via exclusiva.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari