Les obres d’ampliació de la passarel·la sobre el Ripoll s’iniciaran al novembre

La intervenció durarà aproximadament tres mesos durant els quals els vianants no hi podran circular

Mentre es faci les obres la passarel·la quedarà tancara al pas de vianants
Lorena Gómez
Imatge de la passarel·la sobre el Ripoll

Les obres d’ampliació de la passarel·la de La Salle s’iniciaran el proper dilluns 3 de novembre i duraran aproximadament tres mesos. L’actuació, pressupostada en 515.000 euros que sufraga l’Àrea Metropolitana de Barcelona, obligarà a tallar la passera i els vianants hauran d’utilitzar com a via alternativa el pont dels Hermanos.

La remodelació del pont consistirà en una ampliació de la plataforma –que passarà de tenir 3 metres d’amplada a tenir-ne 4’55– i una substitució de l’actual terra de fusta per un de metàl·lic per donar solució als problemes que s'ocasionen en moments de baixa temperatura i de pluges, quan la superfície es torna lliscant. De l’antiga estructura s’aprofitaran els pilars i el calaix existents. La intervenció també inclou la rehabilitació i reforç de l'estructura, la col·locació de noves baranes laterals i la substitució de l'enllumenat.

La passarel·la de La Salle és una zona de pas molt utilitzada perquè és l'itinerari natural entre Montcada Centre i els sectors de Montcada Nova, Pla d'en Coll i Mas Rampinyo i, en moments puntuals, com les entrades i sortides dels alumnes al col·legi La Salle, Font Freda i a l'Institut Montserrat Miró, no pot absorvir el gran volum de vianants que acull. “L'actuació permetrà ampliar la capacitat de la passarel·la i serà molt més còmoda i segura pel tipus de paviment que s’hi instal·larà”, ha explicat el president de l’Àrea Territorial, Juan Parra (PSC). La intervenció donarà continuïtat a la recent remodelació del carrer Mossèn Joaquim Castellví, que connecta la Font Pudenta amb el carrer Major.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari