Les obres de l’Estany de Gallecs avancen a bon ritme

Els propietaris ja han abonat més la meitat de l’import del cost total que puja a 2,2 milions d’euros

En primer terme, el president de l'AV l'Estany de Gallecs, durant una visita d'obres amb tècnics municipals, el president de l'Àrea Territorial i representants de l'empresa adjudicatària del projecte
Pilar Abián
Les obres van començar fa dos mesos i es preveu que estiguin enllestides abans de l'estiu vinent

Tot i les molèsties puntuals, estem contents de com està anant l’execució del projecte; per fi s’està fent realitat allò que desitjavem des de fa molts anys”. Aquestes són les impressions del president de l’AV L’Estany de Gallecs, Francesc Cardona, dos mesos després de l’inici de les obres d’urbanització del sector, on hi ha una seixantena de parcel·les. L’empresa encarregada del projecte ja està instal·lant el clavegueram i arranjant els carrers. En paral·lel, el ritme de pagament també és satisfactori segons fons municipals; els propietaris han pagat la segona quota del cost total que els correspon assumir per les obres –2,2 milions d'euros–, que es preveu estiguin enllestides abans de l’estiu vinent. 

Vull posar en valor l’esforç i sacrifici que suposa per als veïns assumir el projecte i, en especial, el paper de l’AV per promoure la col·laboració i el treball en equip amb l’Ajuntament”, ha manifestat el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC). Segons ha assenyalat l’edil, l’Estany de Gallecs és un exemple per a d’altres urbanitzacions del municipi pendents de regularització i també per a la resta del territori. Aquesta és una assignatura pendent a Catalunya on hi ha molt poques d’urbanitzacions en procés de consolidació, per això és tan important el que s’està fent aquí”, ha afegit Sánchez.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari