Les obres per millorar l’accés a la Font del Tort estan en la recta final

L’actuació inclou la construcció d’un vial per a vianants i la senyalització d’un pas regulat amb semàfor amb polsador

L'actuació ha inclós la instal·lació d'un semàfor amb polsador i un pas de vianants per facilitar l'accés al camí de la Font del Tort
Premsa Ajuntament

Les obres de construcció de l’itinerari que connectarà el centre del municipi amb la Font del Tort, a la Serralada de Marina, estan en la recta final. L’actuació pretén crear un camí dotat de major seguretat entre el nucli urbà, passat el pont de la Roca, i el camí d’accés a la zona de lleure habilitada a la Font del Tort. La intervenció inclou la construcció d’un vial per a vianants en paral·lel a la carretera de la Roca amb mesures de seguretat com baranes, a més d’enllumenat, enjardinament, rec i mobiliari urbà. També s’ha fet un altre vial amb paviment destinat a les bicicletes en aquest tram. Per poder creuar la carretera, s’ha senyalitzat un pas de vianants regulat per un semàfor amb polsador.  Només resta pendent de soterrar una línia elèctrica –una actuació que ha de fer Endesa– i acabar uns treballs de pavimentació.

El projecte s’ha efectuat a petició del consistori montcadenc i és la Diputació de Barcelona, responsable de la carretera de la Roca (BV-5001), qui s’ha encarregat de l’adjudicació a l’empresa ICMan, i de la direcció de les obres, assumint gairebé la totalitat del pressupost, que ascedeix a 200.000 euros, dels quals l’Ajuntament n’aporta uns 20.000.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari