Les obres per millorar l’accés al centre de la ciutat acabaran a principi de setembre

Aquesta setmana s’estan produint restriccions de trànsit amb pas alternatiu de vehicles amb motiu de l’actuació, que pretén dignificar l’entrada al nucli urbà

Les obres per millorar l'accés de la C-17 al centre estan provocant algunes restriccions de trànsit
Premsa Ajuntament

Les obres per millorar els accessos al municipi des de la C-17 per la zona centre s’acabaran a principi de setembre. La intervenció, que va començar a principi de juny amb previsió que durés tres mesos, té com a objectiu dignificar l’espai estabilitzant els murs existents sota la C-33, plantant una nova vegetació i fent un itinerari accessible fins les parades d'autobús que hi ha tant en direcció a Barcelona com al Vallès. El mur que reforçarà el talús de la muntanya que dóna accés al cementiri es construirà a partir del 17 d’agost. El cost dels treballs és de 200.000 euros, van a càrrec de l’empresa Moix Serveis i Obres i la sufraguen l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquesta setmana s’estan produint restriccions de trànsit amb motiu de l’actuació, amb puntuals talls de carril i pas alternatiu de vehicles.

 

Una de les principals actuacions contemplades és la revegetació del talús del vial de formigó projectat a la calçada de la C-17 -en direcció Barcelona-, col·locant-hi una malla metàl·lica ancorada al terreny per donar estabilitat al talús, on també s’instal·laran jardineres amb espècies arbustives per entapissar-lo. El projecte preveu la creació d’un itinerari per als vianants més accessible que el que hi ha ara per millorar l’enllaç entre el centre (Carretera Vella-estació de tren de Montcada-Manresa) i la Font Pudenta a les parades d’autobusos interurbans que hi ha a la C-17. Es construiran dos nous passos de vianants adaptats: un creuant la carretera Vella prop del pont de la línia de Vic i l’altre, creuant el vial de connexió amb calçada de la C-17 en direcció Granollers. Es refaran els dos passos de vianants que connecten les illetes on hi ha les parades d’autobusos interurbans amb el centre de Montcada o amb la Font Pudenta, per fer-los adaptats. El projecte també preveu pavimentar la illeta on hi ha la parada d’autobusos direcció Barcelona combinant el paviment de panot amb el de formigó tintat. A més, es pintaran els pilars sota la C-17.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari