Les portes obertes dels centres educatius recuperen la normalitat

La preinscripció escolar a Infantil i Primària serà del 6 al 20 de març i a l’ESO, del 8 al 20 del mateix mes

Les mascaretes encara eren obligatòries l’any passat a les portes obertes
Pilar Abián

Els centres educatius del municipi recuperen aquest any la normalitat d’abans de la pandèmia, ja que no hi haurà restriccions ni caldrà demanar cita prèvia –als concertats, sí– per assistir a les jornades de portes obertes. El calendari es pot consultar al web de l’Ajuntament i de les diferents escoles i instituts.
El període de preinscripció d’Infantil i Primària anirà del 6 al 20 de març, mentre que per a la secundària obligatòria, tindrà lloc dels dies 8 al 20.
El procés s’haurà de fer telemàticament i, per a aquelles famílies que no disposin dels mitjans per fer-ho, podran demanar suport als centres o bé adreçar-se al servei ‘Estem a prop teu’, que acosta les eines digitals als usuaris i que es troba a la Biblioteca Elisenda de Montcada, el Casal de Gent Gran Casa de la Mina, el Centre Cívic Can Cuiàs i l’Espai Cultural Kursaal.
La Regidoria d’Educació també té previst posar en marxa enguany l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), un servei d’informació i orientació sobre l’oferta educativa de la ciutat i la seva gestió.

Deixa un comentari