Les urnes, a punt per decidir el nou govern

Els 25.065 ciutadans amb dret a vot podran triar diumenge entre un total d’11 candidatures

Els electors podran exercir el seu dret a vot a les 30 urnes dels 13 col·legis electorals habilitats
Arxiu/Santi Romero

Un total de 25.065 montcadencs estan cridats a votar als comicis de diumenge 24 de maig. Els electors podran triar entre 11 candidatures –la xifra més elevada des de la restauració de la democràcia– que opten a l’Alcaldia de la ciutat. Sis de les llistes tenen actualment representació al consistori –PSC, CiU, ICV-EUiA, PPC, C’s i ERC–; altres quatre s’hi presenten per primer cop –CUP, Círculo Montcada, CCD i EB– i PxC hi opta per segona vegada. El consistori ha editat 270.000 paperetes electorals per posar-les a disposició de la ciutadania.

La jornada electoral tindrà lloc de 9 a 20h i les 30 taules estaran situades a tretze col·legis electorals: l’Espai Jove Can Tauler, l’Auditori Municipal, les escoles Reixac, Turó, El Viver, Elvira Cuyàs, Mas Rampinyo i Mitja Costa, els instituts La Ribera i Montserrat Miró, els centres cívics La Ribera i Can Cuiàs i el local de l’AV Font Pudenta-Muntanyeta. Un total de 90 persones seran els presidents i vocals de les taules, triades per sorteig en sessió plenària.

L’Ajuntament desplegarà un dispositiu especial tècnic i humà per garantir el bon funcionament de la jornada, format per 21 membres de l’administració que romandran als col·legis electorals, a més del personal de Secretaria, membres de la Brigada Municipal, de la Policia Local, del departament d’Informàtica i de Comunicació. Les dades de participació es faran públiques a les 14 i a les 18h i el recompte de vots arrencarà a les 20h.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari