L’Escola Bressol Mitja Costa obrirà portes el 10 d’abril i acollirà 41 infants

S’ha rebut una gran demanda i han quedat fora 38 famílies a la segona llar municipal de Terra Nostra

Després del parèntesi escolar de Setmana Santa, l’Escola Bressol Mitja Costa (Terra Nostra) obrirà les seves portes el dia 10 d’abril. Quan es posi en marxa la segona llar d’infants de titularitat municipal, només quedaran quatre mesos per a la fi del curs, però tot i això, hi ha hagut força demanda de places i 38 famílies que optaven a una van quedar fora. De tota manera, les aules que s’han omplert han estat la dels infants més petits, la de 0 a 1 i de 1 a 2 anys, i a la de 2 a 3 anys han sobrat cinc places. L’equipament té capacitat per a 41 nens i nenes i al mes de maig tornarà a haver un procés de matriculació de cara al curs 2007-2008.

El centre es va inaugurar de forma oficial el 30 de març amb una festa que va comptar amb centenars de persones. L’acte oficial d’inauguració el van presidir l’alcalde, César Arrizabalaga (PSC), la regidora d’Educació, Ana Rivas (PSC), i la delegada territorial d’Educació, Anna Riuró.

La inauguració va intentar ser boicotejada per un reduït grup de veïns de la Zona 21 de Terra Nostra que es van manifestar amb una pancarta i xiulets mentre els representants municipals feien els seus parlaments. La desena de veïns que van participar a la protesta reclamava una reducció en els costos d’urbanització del sector.

L’Escola Bressol Mitja Costa és el resultat de la remodelació de l’edifici de direcció del col·legi públic amb el mateix nom. El recinte està separat de l’escola de primària i té un accés independent, per una nova placeta que ha fet l’Ajuntament aprofitant les obres d’ampliació de la vorera. L’actuació ha costat 467.000, dels quals la Generalitat n’ha assumit 205.000, mentre que la resta ha anat a càrrec de l’Ajuntament.

La gestió de l’Escola Bressol Mitja Costa l’assumeix la mateixa empresa que gestiona l’Escola Ca-mí del Bosc de Can Cuiàs, ja que va ser la que va guanyar el concurs públic convocat pel Consistori. El preu mensual és de 140 euros sense menjador i de 246 euros amb els àpats inclosos.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari